Відома українська співачка Аліна Гросу засвітила розкішну фігуру у яскравій червоній сукні.

Аліна Гросу має чимало шанувальників, тому досить часто ділиться з ними новими фото чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч осіб. Цього разу співачка вирішила похизуватися розкішною фігурою у яскравій сукні.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Співачка перетворилася на справжню "леді в червоному". Вона одягла приталену сукню, яка вдало підкреслила її струнку фігуру та трішки оголила декольте. Свій образ вона доповнила бежевими туфлями на високих підборах. Щоб не перевантажувати свій наряд Аліна Гросу вирішила не використовувати жодних прикрас.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Користувачам мережі прийшлися до душі нові фото Аліни Гросу, тому вони одразу ж прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях під фото.

"Шикарна малишка 💝", "Мудра леді 💝", "Красуня 😍", "Яка красуня, лялечка 😍😍😍", "Красуня", "Як завжди красуня❤️🔥😍", "Дівчина в червоному", "шикарна .. ..без слів",- відзначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила Павла Зіброва: "Будете бачити нас". Дівчина показала кліп у новому проекті, в якому вона бере участь.

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу у латексі перетворилась на спокусливу кішечку: так і хочеться відшмагати. Українська співачка постала в цікавому образі.

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу "відбила" Романа Полянського у дружини і розкрила секрет: "Тримаєш на повідку". Українська співачка дала пораду своїм фанаткам з приводу чоловіків.