Мати п'ятьох дітей у своїх 33 роки, дружина одного з найуспішніших чоловіків, модель, бізнесвумен, і просто шикарна жінка з ідеальною фігурою - це все про російську блогершу Оксану Самойлову, в якої на даний момент 14,7 млн.передплатників.

Скріншот з Instagram

Не секрет, що минулого літа, після народження єдиного і довгоочікуваного сина Давида в Маямі, Джиган на радощах пішов у запій і почав вживати заборонені речовини. На багатьох відео з гулянок видно як співак зраджує своїй дружині з іншими дівчатами. Ці сумні події для Оксани розлетілися по багатьох країнах. Самойлової вистачило сил протсо закрити коментарі на той час, і виставити єдину історію в свій Instagram, де вона написала:

"Я просто не хочу прокидатися в цей світ".

Скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Instagram

За словами пари, вони змогли впоратися з усіма труднощами і зберегти шлюб, спочатку заради дітей, а потім і заради сім'ї в цілому. Звичайно кожній дівчині було важко уявити як пережила цей кошмар Самойлова, і наскільки це сильна характером жінка.

Скріншот з Instagram

Сильний характер Оксани Самойлової допомагає їй у власних бізнес-проектах. Нам відомо, що у Оксани є нерухомість, салони краси, лінія власної косметики і звичайно ж блог, на якому в тиждень вона заробляє від 2,5 млн.грн. Важливо згадати, що пару днів тому Оксана підписала контракт з Фондом ООН в області народонаселення.

Скріншот з Instagram

На цьому блогерка не зупинилася, вона починає кар'єру співачки і вже записала на студії свій перший трек.

Величезна кількість хейтерських коментарів не змусили себе довго чекати.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що МакЅим вперше після коми порадувала мільйони шанувальників: "серце стукає, злякалася...".

Також, Знай.юа писав, що Улюбленого теляти Філіпа Кіркорова виставили на аукціон за 1 мільйон: "міняємо на двоповерховий будинок"