Вже незабаром на телеканалі Україна стартує другий сезон популярного шоу "Маска". Незабаром зіркові детективи будуть вгадувати, хто ж ховається за тією чи іншою маскою.

Так, у другому сезоні найважчим героєм стане Грифон, цей костюм важити близько 20 кілограм, про це розповіли на сторінці шоу "Маска" в Instagram.

Створювала цей костюм дизайнерка Леся Патока разом зі своєю командою. Вона зізналася, що робота над Грифоном була однією з найскладніших і кропітких. Для того щоб розробити крила, пішло півтора місяці, все через те, що кожна пір'їнка врізалася вручну.

Грифон на шоу "Маска", фото телеканал Україна
Грифон на шоу "Маска", фото телеканал Україна

Зріст Грифона досягає 3 метрів, розмах крил – 3 метри, стопа – 90 сантиметрів. А загальна вага маски - 20 кілограм.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Щоб витримати такого персонажа, в ньому повинен ховатися високий і фізично добре підготовлений артист.

"Очі розбігаються від краси, яку створюють на шоу МАСКА. Костюм фантастичного Грифона можна розглядати годинами 😍. Створення героїв дуже копітка робота, яка під силу тільки справжнім феям", — сказано в повідомленні на сторінці шоу "Маска" в Instagram.

Прем'єра другого сезону шоу "Маска" відбудеться вже 23 жовтня о 21:00 на телеканалі Україна.