Кайлі Дженнер оригінально анонсувала появу дитячої лінії косметики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома американська модель і бізнесвумен, засновниця компанії Kylie Cosmetics, а також молодша сестра Кім Кардашьян Кайлі Дженнер є однією з найбільш популярних жінок у світі. На офіційній мережі Instagram за її життям стежать понад 240 мільйонів осіб, які активно лайкають кожен її пост.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Кайлі Дженнер і популярний музикант Тревіс Скотт повідомили про вагітність дочки Кріс Дженнер. Кайлі і Тревіс стануть батьками вдруге. На даний момент 24-річна знаменитість вагітна.

25 вересня жінка опублікувала пост, на якому показав свою доньку Стормі Вебстер, яку вона народила три роки тому. На відео мама з дитиною йде по хмарах. Відео було вперше опубліковано трохи менше, ніж рік тому. На даний момент жінка заявила про нову лінію косметики для дітей.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Кендал Дженнер, фото: Instagram
Кендал Дженнер, фото: Instagram

Яке миле це відео, яке ми зняли для KYLIE BABY майже рік тому! Залишилося 4 дні до запуску моєї нової лінії по догляду за чистою дитиною на KylieBaby.com 9.28 @kyliebaby @jorafrantzis
, - повідомила вона.

Фоловери взялися активно коментувати даний пост.

Це досконалість"; " це так чарівно! Як відреагувала стромі при перегляді фінальної версії?
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Принцеса Діана мало не спалила Кенсінгтонський палац: 12 симпатичних пожежників того варті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Гаррі заступився за скривджену дружину, соцмережі можуть стати банкрутами: "криза правди".

Також "Знай.uа" писав, що "не знала, з ким зв'язалася": Меган Маркл програла журналістам у суді і заплатила купу грошей.