Марта Адамчук опублікувала чуттєве фото. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, зірка "Жіночого кварталу", а також фіналістка 7-го сезону "Голос країни" Марта Адамчук любить радувати свою публіку різноманітними кадрами зі свого життя в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 45 тисяч людей. Фолловери намагаються активно коментувати кожен її пост.

Марта Адамчук, фото: Instagram
Марта Адамчук, фото: Instagram

25 вересня дівчина опублікувала чорно-білу фотографію. Дівчина постала в сукні з відкритим плечем, а також з ідеально укладеним волоссям. Марта Адамчук загадково посміхається і задумливо дивиться вперед.

Шукаю Сонце серед хмар
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати пост. Більшість з них відзначили ідеальний зовнішній вигляд зірки"жіночого кварталу".

Ви сама, немов сонце"; "Така красива"; " світло.."; "Любов
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.