Тіна Кароль розповів про свій досвід участі на чорноморських іграх. Відповідне відео з'явилося на каналі ЖВЛ.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Як відомо, до того, як стати відомою, знаменитість брала участі в різних конкурсах і шоу. Зокрема, а далекому 1999 році дівчина в 14 років взяла участь у чорноморських іграх, на конаторих посіла третє місце. Вона дуже засмутилася і навіть розплакалася з цієї причини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Журналісти з проекту Життя чудових опитали Тіну про цей досвід.

так, тому що в перший конкурсний день за балами я була першою, а потім погано заспівала, і дали третю премію. І правильно зробили, все було чесно
, - повідомила вона.

Тоді дівчину підтримала її мама, яка вивела з її депресії.

На даний момент зараз знаменитість сама допомагає молодим талантам рости.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.