Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що всесвітньо відомий мільярдер, підприємець, засновник SpaceX і Tesla, Ілон Маск розлучився зі своєю дівчиною Граймс, з якою перебував у відносинах протягом останніх трьох років.

Леся Нікітюк, фото Instagram lesia_nikituk
Леся Нікітюк, фото Instagram lesia_nikituk

А зараз Леся Нікітюк, за допомогою невеликої магії фотошопу, опинилася поруч з холостим красенем, будучи в чорній сукні з оголеною, довгою ніжкою.

"Ілон Маск розлучився.... Якщо що, я згодна😁", - заявила телеведуча в жартівливій публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У коментарях користувачі відзначають прекрасне почуття гумору Лесі Нікітюк, а ще згадують Джареда Лето, який також дуже сильно їй подобається.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

"Прощай, Jared Leto😂, ти упустив своє щастя", "Ілон Маск прифотошопив Лесю", "на казаха скидається", "Клас! Це дууууже прикольно і смішно!😅😅😅😅😅", "Ой, Леся, не рекомендую😏, кращого знайдете ! Цей "дуже балована Галя", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ілон Маск кинув Граймс з сином через відстань: колонізація Марса виявилася цікавішою

Як повідомляв Знай.ua, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "Що ти твориш?"

Також Знай.ua писав, скуйовджена Леся Нікітюк у ліжку зважилася на відверте зізнання: "Їздить по вухах"