Популярний український співак Олег Винник похвалився успіхом своєї нової пісні, яку виконує співачка ТАЮНЕ. Про це він написав на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Він зазначив, що відчуває велику відповідальність, створюючи композиції для інших артистів.

«Писати пісні для інших артистів - завжди величезна відповідальність. Але й насолода від результату, особливо коли бачиш і відчуваєш ваш фідбек!!! «Подруга» у виконанні Квітки ТАЮНЕ @taunetaisia відсьогодні звучить на усіх цифрових платформах! Шукайте посилання на стрімінгові сервіси у мене в сторіс. Чудового дня!», - підписав він опубліковане фото співачки.

У коментарях його хвалять за чудову роботу, проте дехто волів би чути цю композицію у виконанні самого Винника.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Дочекалися! Пісня просто вау! На повторі вже не знаю який раз», «Суперова пісня і виконання! Гарного дня», «Красунечка!», «Пісня написана шалено красиво. І чудового Вам дня», «Ура, новий хіт Таюне!», - радіють фанати.

«Доброго дня! Пісня дійсно гарна. Але хотілося б почути нову пісню у Вашому виконанні», - висловлюють свої побажання інші коментатори.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася у любові до Олега Винника: "Разом робимо дитину". Оля Полякова заінтригувала стосунками з Олегом Винником.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Винник показав головну "приманку" для вовчиць: ніхто не встоїть. Олег Винник зізнався, що найголовніше перед будь-якими зйомками

Також "Знай.ua" писав, актор з серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся: "З армії або бандос". Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся