Президент держави-агресора Росії Володимир Путін відправився разом з Міністром оборони Сергієм Шойгу на відпочинок в сибірській тайзі.

Президентська програма включала в себе прогулянки по горах, риболовлю з катера, під час якої Путін зловив щуку, і ночівлю в наметовому таборі під відкритим небом. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відпочинок з ночівлею на природі Путін влаштував собі, повертаючись до Москви з Благовєщенська, де він вручав нагороди рятувальникам і пожежникам, які брали участь у ліквідації наслідків пожеж і паводків в регіонах.

"Вихідні справжніх мільйонерів«, «Там вовки з ведмедями, напевно, ахерели від оточення», "Не такі модні, як минулого разу, звичайно", - зазначають коментатори під відео з президентського відпочинку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Чет йому зовсім погано, або мені здалося...", "Приблизно так само я себе почуваю, коли встану різко з ліжка», «Шкода, 23-го на Ельбрус не пішли», - пишуть під відео, натякаючи на трагічну загибель трьох туристів на горі.

"І купа фсошников на деревах", "Під водою теж», "А ви бачили? Точніше, помітили змази на соснах? Чому снайперів замазали?", "Полковник Ведмідь і капітан Заєць отримали подяку, а лейтенант Щука представлений до чергового звання», - жартують з приводу великої кількості спецохорони навколо президента РФ.

Багатьох здивував той факт, що Путін вийшов з бункера – нещодавно повідомляли про те, що він на самоізоляції.

"Дід же на ізоляції?", "Ізоляція закінчилася?", "Там, напевно, перед походом всіх лісових прищепили супутником«, "Чим би дитя не тішилося, аби Конституцію не змінювало", - додають інші.

Нагадаємо, пухнастий взвод ЗСУ: українські герої похвалилися своїми кошенятами на передовій

Як повідомляв " Знай.ua", сержант Андрій після гарячої Авдіївки виховав ціле покоління захисників України: "Відбити було не просто..."

Знай.ua писав, офіцер-штурмовик Богдан засмутив потужною підтримкою героїв на передовій: "Повернулися додому живими і цілими"