Популярна українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, дружина співака Володимира Дантеса, знову радує шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі "ТікТок".

Цього разу вона станцювала запальний танець разом з мамою.

"Я знаю, ви чекали її повернення в Тік-ток», - написала Дорофєєва, публікуючи відео Танців з мамою і супроводивши напис кількома веселими смайлами.

@nadyadorofeeva

Я знаю, вы ждали её возвращения в тик-ток 😂😂

♬ оригинальный звук - ELONA

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Блін, яка у тебе мама неймовірна!", "Надя, вибач, звичайно, ну ти це, тільки їж! А так мамуля і ви просто ваушки!", "Мама Оля! Які ж ви круті!",- пишуть фанати в коментарях.

Від них також не сховався той факт, що Дорофєєва сильно схудла.

"Надія, чого ви так схудли? Ви були прекрасні, хоч і зараз теж, але я хвилююся за ваше здоров'я!", "Якось ти сильно схудла", "Офігеть, яка худа!", "Божечки, вона так схудла!", - дивуються шанувальники Дорофєєвої.

"Увага, обережно! У коментарях одні бабусі, які обурюються, чому вона схудла", - жартують коментатори. Дорофєєва жарт оцінила.

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.