Популярний російський телеведучий, гуморист, пародист, актор, і навіть вельми успішних мережевий блогер Максим Галкін. Здобув популярність не тільки серед дорослої аудиторії, а й намагається в колаборації з репером Бастою "робити шум" для молоді в програмі "Музикаліті".

Цього разу чоловік Алли Пугачової вже радує зовсім дорослу аудиторію з легендами радянського кіно в програмі "Сегодня Вечером".

Про це стало відомо завдяки невеликому анонсу Галкіна в мережі Instagram.

"Веселий, з настроєм випуск "Сегодня вечером" не пропустіть вже сьогодні ввечері на першому! О 19:00", - коротко анонсувала Максим Галкін.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Можна помітити з анонсу Галкіна, що в студії програми улюблені мільйонами артисти розповідали "невигадані історії" і веселі байки з життя чудових акторів і режисерів. Марина Неєлова розповіла про свою дружбу з Фаїною Раневською.

"Я розмовляю з Фаїною Раневською про щось високе. І раптом, вона каже - "Пішла геть, сволота!"", - розповіла Марина Неєлова.

Після цих слова всі гості залилися істеричним сміхом. Виходить, що навіть крізь роки Фаїна Раневська дісталася і до Максима Галкіна.

Раніше повідомляли, Лоліта Мілявська розсекретила пенсію Алли Пугачової: "Всього лише надбавка...".

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін і Алла Пугачова влаштували "Зіркові війни" заради дітей: навіть Дарта Вейдера викликали.

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян облюбував рожеву дитину: Тоня Матвієнко відбере.