Путінські окупанти підстрелили воїна ЗСУ на Донбасі після "вриву" на українські навчання: удару у відповідь довго не чекали.

Чотири порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 25 вересня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Ситуація була контрольованою українськими військовими, а інтенсивність обстрілів злегка знизилася на лінії зіткнення.
В результаті ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення.

Військовий, фото: Facebook
Військовий, фото: Facebook

Підхмелена Софія Ротару виконала легендарну пісню і закохала в себе всю країну: "Розслабилася"

Популярна співачка Софія Ротару заспівала безліч пісень, які відразу ж ставали хітами і увійшли в розряд класики естради. Однією з таких яскравих композицій стала "Гірська лаванда", заспівана в дуеті з естонським співаком Яаком Йоалою.

У тому, як Ротару виконувала пісню, не вистачало душевної проникливості – тому Софію вирішено було перед ефіром напоїти коньяком. У розслабленої співачки відразу заблищали очі і з'явився м'який погляд.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Дотримання норм або порушення прав? Мережа кінотеатрів змусила українців приходити з ПЛР-тестами

Українська мережа кінотеатрів Планета Кіно ввела оновлені правила відвідування своїх кінозалів. Для того, щоб подивитися фільм в їх кінотеатрах, спочатку потрібно буде заповнити документ, в якому зазначено, що людина не хвора коронавірусом. Він повинен надати ПЛР-тест, який дійсний три дні після здачі, експрес-тест, довідку про наявність антитіл або covid-сертифікат.

Обмеження "Планети Кіно", скріншот форми з сайту кінотеатру
Обмеження "Планети Кіно", скріншот форми з сайту кінотеатру

Ілон Маск швидко знайшов "заміну" Граймс і опинився поруч з Лесею Нікітюк: "Я згодна".

Зовсім недавно стало відомо, що всесвітньо відомий мільярдер, підприємець, засновник SpaceX і Tesla, Ілон Маск розлучився зі своєю дівчиною Граймс, з якою перебував у відносинах протягом останніх трьох років.

А зараз Леся Нікітюк, за допомогою невеликої магії фотошопу, опинилася поруч з холостим красенем, будучи в чорній сукні з оголеною, довгою ніжкою.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Комуналку платив, а заборгованість залишилася: Monobank звинуватили в махінаціях.

Monobank потрапив у серйозний скандал. Один з клієнтів поскаржився на махінації з боку фінансової організації. Чоловік звинуватив банк у підміні платіжних реквізитів, за якими здійснювалися операції з оплати комунальних послуг. Проблема виникла після налаштування автоматичних платежів-це одна з функцій, які пропонує пропозиція Monobank.

monobank, скріншот: YouTube
monobank, скріншот: YouTube