Українська співачка Джамала, яка принесла нашій країні перемогу на Євробаченні 2016, опублікувала відео з бекстейджу гучного шоу "Танці з зірками".

Відео співачка опублікувала у своєму Instagram. На кадрах видно, як артистку спочатку гримують, а потім вона показує жаркий танець зі своїм напарником. "Відправляйте 07 на номер 7914 під час ефіру, адже від ваших голосів залежить наше майбутнє на паркеті "Танців з зірками!",- звернулася до шанувальників Джамала.

Нагадаємо, що в цьому сезоні партнером Джамали став професійний танцюрист Антон Нестерко. Він не тільки талановитий хореограф і танцюрист, але також спортсмен, тренер і суддя. Нестерко став єдиним українцем, який увійшов до півфіналу Blackpool Dance Festival в категорії "професіонали".

Джамала разом з партнером заінтригували українців, повідомивши, що їх чекає "новий танець, характер, ритм", і це ще одне випробування, в якому учасникам як ніколи стане в нагоді підтримка фанатів. Джамала і Нестерко в національних костюмах кримських татар виконають номер, який так і називається — "кримськотатарський танець". Він обіцяє бути проникливим і чуттєвим, як і все, чого стосується творча енергія Джамали. Будучи п'ятикратним чемпіоном України, Нестерко подбає про те, щоб все було ідеально.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Джамали і Melovin на "Танцях з зірками" з'явитися серйозний конкурент, Українки в очікуванні: "Запалить максимально"

Також "Знай.иа" повідомляв, вуса, лапи, хвости і навіть вушка: Каменських, Бабкін, Джамала та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців

Як повідомляв портал «Знай.иа", кращі номери і головні інтриги "Танців з зірками": Горбунова запідозрили в допомозі Джамалі, а Артур Логай одягнув партнерку в долари