Відомий український співак, переможець шоу "Х-Фактор" і учасник проекту "Танці з зірками" Mеlovin, який нещодавно здійснив яскравий камінг-аут, радує шанувальників не тільки своїми танцями, а й новими постами в соцмережах.

"Аргентинське Танго - я зізнаюся тобі в коханні! Я не танцюрист, але цей танець Я пустив по Відню», - написав він, публікуючи відео з паркету. Цього разу він і його партнерка перетворилися на парочку мафіозі заради номера.

"Цифра 14. На номер 7914. Ми з @lissarusina захоплені Вашою підтримкою!» ,- додав він.

"На паркет виходить яскравий і неординарний MELOVIN! Цікаво, чим він здивує цього разу? Тому, зустрічайте! MELOVIN @melovin_official і Ліза Русина @lissarusina з пристрасним танго!",- додали на сторінці танцювального шоу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ліза і Мел - улюблена пара. Мої смс за них", "Пара, яка приковує увагу кожен раз. Крутий танець", "Пара, яка приковує увагу кожного разу. Крутий танець", - пишуть шанувальники співака.

"Походив, покрутився. А танець де?", "Хіба це танець? Це якась ходьба...", "Трохи перебирає ногами... Навіть порівняти танго Харлан і його - це небо і земля...", - обурюються ті, кому не до душі стиль танцю Mеlovin.

Раніше ми писали про те, що кращі номери і головні інтриги "Танців з зірками": Горбунова запідозрили в допомозі Джамалі, а Артур Логай одягнув партнерку в долари.

Нагадаємо, у 3 випуску " Танці з зірками "запалять натовпом в пам'ять про Григорія Чапкіса, а Melovin приготував ча-ча-ча:"накриє всіх суддів".

Як повідомляв Знай.uа, "Назад до Криму...: Джамала у весільному платті пообіцяла на " Танцях з зірками "історію сильніше"Євробачення".