Відома українська співачка Тіна Кароль продовжує епатувати публіку своїми незвичайними нарядами. Цей раз не став винятком, і дівчина здалася в сукні малинового кольору.

Новий пост був розміщений на офіційному акаунті співачки в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові знімки з фотосесій, відпочинку, або ж з концертів. Тіна Кароль активно веде сторінку, і щодня за нею стежить вже більше 1,8 мільйонів користувачів.

Цього разу вона поділилася цілою серією нових фотографій, і серед них можна знайти один ролик. Він був знятий прямо в студії, поки співачка фотографувалася. Якийсь бекстейдж.

В якості вбрання вона підібрала незвичайне плаття малинового кольору. На ньому є кілька вирізів в районі декольте, живота, а також біля ноги, що робить його більш відвертим. При цьому, воно з рукавами і довге, в підлогу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Завдяки сукні Тіна Кароль підкреслила своє підтягнуте, струнке тіло, чим привела шанувальників у захват.

"інтриги і любов замикають ланцюг, і тільки для тебе кожен мій концерт. wearing: @2_wb_ ph:@karginaki video:@spromojna #tinakarol #fashionphotography #тинакароль #likeme #style #lookoftheday #tina #beautiful #тінакароль" - сказано в повідомленні під постів. Співачка постійно намагається відзначати тих, хто допомагав їй у створенні нових фото і образу. Цей раз не став винятком.

Користувачі також припустили, що це можуть бути рядки з її нової пісні, прем'єра якої може бути зовсім скоро.

"Нові рядки😏. Продовжуємо збирати пісню😂❤️";

"ох нічого собі😳 😳 💔 💔 💔";

"для кого ж всі ці концерти?😏";

"Вау, ну крашиха!🥵💔💦".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадавши, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал Знай.uа писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль