Кулінарний експерт Євген Клопотенко, зірка "МастерШеф" та власник півмільйонної аудиторії в соціальній мережі Instagram, у програмі «Світське життя» заговорив про кохання та майбутнє весілля перед новою ведучою шоу Настею Каменських, яка заміняє Катерину Осадчу.

Настя Камеських поцікавилася, кого серед підписників Клопотенка більше – жінок чи чоловіків.

«Раніше було 87 відсотків жінок, 13 відсотків – чоловіків. За останній рік змінилося – 75 відсотків жінок і 25 – чоловіків. Прикол у тому, що чоловіки готують і викладають. Чоловіки не слідкують за дієтами, і це дуже-дуже круто», - розповів кулінар.

На питання про велике розкішне весілля Клопотенко зазначив, що теж його чекає.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Дивись, якщо тобі подзвонять і скажуть, що весілля – скажи мені, щоб і я там був. Я відкриваю свій гугл-календар щодня, і дивлюся – що мені треба зробити на сьогодні? І поки що там весілля нема», - віджартувався Клопотенко.

Настя поцікавилася, чи вірить Клопотенко в інтернет-знайомства.

«Це можливо. Якщо раніше треба було йти в бар, то тепер сердечко поставив-прибрав – і вона така зразу «А чого ти такий дєрзкий?» - і все», - ділиться кулінар.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину