Христина Соловій-українська співачка, володарка високого прекрасного голосу і чарівної зовнішності. Вона дала інтерв'ю програмі "Світське Життя"

Ведуча телепрограми" Світське Життя " на телеканалі 1+1 Катя Осадча взяла міні-інтерв'ю у співачки Христини Соловій. Артистка розповіла телеведучій про стосунки зі своїм музичним наставником, лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Співачка розповіла про курйоз, який трапився у них з Вакарчуком. На день народження Святослава Христина додумалася привітати його, переспівавши його ж пісню,"йду на дно". А так, як текст був зовсім не вітальний, то вийшло вкрай недоречно і ніяково. Знаменитості посміялися разом над цим, і забули.

Осадча запитала, чи пам'ятає співачка, як вперше потрапила на концерт "Океану Ельзи" і вирішила, що хоче співпрацювати з Вакарчуком. Соловій розповіла, що сталося це якраз в рамках концерту "Голос Країни". "Він (Вакарчук — ред.) повіз нас в Івано-Франківськ, у нас був прямий ефір. Він наказав своєму водієві мчати на всіх парах, щоб встигнути на поїзд, і це було дуже страшно. Але це був перший в моєму житті концерт "Океану Ельзи", а до цього я ніколи не була...", — розповіла Соловій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На запитання Осадчої, чи привітала Христина Святослава з народженням сина, співачка відповіла негативно. Вона сказала, що дізналася про все набагато раніше, ніж це стало відомо офіційно. І намагалася всіма силами не видати, що знає про подію. "Коли ми бачимося, він за замовчуванням знає, що я його вітаю" — посміхнулася Соловій

Нагадаємо, раніше улюблениця Вакарчука Христина Соловій роздяглася, щоб показати себе справжню: "Солодка спокуса"

Також "Знай.иа" повідомляв, що улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy

Як повідомляв портал «Знай.иа", Христина Соловій зізналася, що "не хотіла" співпрацювати з Вакарчуком через інше: "Можу відповісти, що його зачепило"