Українська журналістка, телеведуча і блогер Олена Філонова активно веде свій Instagram, в якому вже 1,2 млн. підписників. Цього разу вдвічі схудла зірка виставила в свій блог шикарну фотографію в обтягуючій сукні. Образ у журналістки як у справжньої інстадиви.

Філонова також додала до фотографії популярний підпис серед блогерів, який піднімає активність в коментарях.

"Яка фотографія Вам подобається більше: 1;2;3;4;5;6;7?"

Помітно, як Олена після схуднення стала себе більше любити, тому знаменитітось трохи нижче також додала:

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Особисто я не змогла визначитися 😅❤️ всі подобаються🥰 🙏".

На двний момент публікація вже зібрала майже 32 тис.лайків 475 коммінтаріїв. Всі шанувальники Олені в унісон пишуть, яка Олена стала красунею і що вони також не можуть вибрати яка ж фотографія все таки краще:

"Всі дуууже гарні! Вам дуже пасує ця сукня😍"," Так схудла, молодець.... Далі більше...🔥🔥🔥", " А як тут можна вибрати?все🔥 🔥", "ви дуже гарна, на всіх фото❤️🔥. А фігурааааааа, просто бомба, просто 🔥", "фігура стає дуже красива" ," всі фотки класнючі🔥🔥❤️❤️❤️", "Ви прекрасна в будь-якій позі".

Найцікавіше для глядачів тема в її блозі - процес схуднення самої зірки. Про злети і падіння своєї ваги Олена охоче розповідає своїм фоловерам. За 21 день Філонова скинула 6 кг.

"Вітаю вас!! 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Молодчинка👏 👏 👏 👏 👏"," Шикарний результат🔥 👏❤️", - захоплюються результатами зірки підписники.

Нагадаємо, що Олена Філонова "не втримала" свої булочки на" Співають всі": Влад Яма "допоміг".

Також, Знай.юа писав, що Сексуальний " Ревізор "Філонова в образі монашки розповіла про гріхи:" збуджений стан...".