Катерина Кухар показала запальний танець у Володимиром Остапчуком. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддів популярного проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками фрагментами свого особистого життя. На своїй офіційній сторінці Instagram, на яку підписано близько трьохсот двадцяти чотирьох фоловерів вона часто публікує фотографії і висловлюється з приводу різних подій в її житті.

27 вересня в сторіз соціальної мережі Instagram українська прима-балерина показала кумедний відеозапис. На ньому Кухар танцює з українським телеведучим Володимиром Остапчуком під пісню Вєрки Сердючки.

Привід для такого веселого відео був день народження українського телеведучого. Справа в тому, що 27 вересня він святкує своє 37-річчя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Веселощі наше все. Вип'ю сьогодні за твоє здоров'я в Чернігові
, - повідомила Українська прима-балерина.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.