Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова поскаржилася на життя, Віктор Павлік не здогадувався

Катерина Репяхова опублікувала фотографію. Дівчина постала в легкій сукні з голими плічками. Свій знімок вона супроводила листом самій собі.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Українців "обклали" золотою комуналкою: в якому місті платять дорожче за всіх

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці завжди були стурбовані питанням про ціни на основні комунальні послуги, адже розміри тарифів з року в рік змінюються - іноді змушуючи плакати над платіжками, рідше - посміхатися. Експерти розповіли, як сильно залежать ціни від міста проживання, і де українці платять найбільше.

За комп'ютером, фото з відкритих джерел
За комп'ютером, фото з відкритих джерел

Українцям введуть додатковий тест на знання рідної мови: коли і де можна скласти іспит

Тестування на предмет володіння українською мовою. Володіння державною мовою-це важлива вимога для кожного українця. І тепер всі жителі нашої країни можуть перевірити рівень володіння українською мовою.

Тоня і Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня і Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Тоня Матвієнко показала "крихітку", з якою розважається Арсен Мірзоян

В Insta-stories дівчина показала кумедне відео з салону автомобіля. На ньому видно, як її чоловік веде автомобіль і при цьому включив рок-музику. Український співак намагається підіграти мелодії на губній гармошці.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Філіп Кіркоров зробив для Ані Лорак те, чого не посмів Сергій Лазарєв

Ані Лорак опублікувала в сторіз репост фотографії російського співака. Кіркоров на ній йде поруч з українською співачкою, а знімок підписано "Я кохают тебе". Таким чином російський співак привітав свою подругу з днем народження.