Євген Гончаренко, який на початку серпня постраждав внаслідок нападу колишнього співробітника УДО біля столичного гей-клубу, переніс ще одну операцію та повернувся додому після довгого перебування в лікарні. Про це стало відомо з допису на його сторінці в соцмережі Instagram.

Хлопець був танцівником у співачки Наді Дорофєєвої. Внаслідок побиття у нього стався сильний крововилив у мозок, лікарям довелося робити термінову трепанацію черепа.

Тепер же Євген переніс чергову складну операцію, під час якої йому замінили пошкоджену частину черепа на титанову пластину.

На проведення операції хлопцю, який довгий час перебував у комі, довелося чекати кілька тижнів. Лікарі сподівалися, що їм вдасться відновити пошкоджену ділянку черепа, але це виявилося неможливим.

Скрін, Instagram Женя Гончаренко
Скрін, Instagram Женя Гончаренко

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Додому повертається уже титановий бой", – повідомив у сторіз сам Євген, додавши своє фото з перебинтованою головою. В руках він тримає букет троянд, із яким його зустрічали з лікарні.

Надя Дорофєєва також зазначила, що зраділа поверненню Євгена та подякувала тим, хто хвилювався за його життя і здоров’я.

"Жені зробили операцію. Наш хлопчик відновлюється", – написала вона в соцмережі.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.