З Великої Одеси, де щодня відбуваються дуже різні події, прийшли новини, які цілком можуть зіпсувати апетит. Саме тому не варто їх читати під час прийому їжі. Так, в одному з одеських магазинів місцевий житель купив пачку попкорну і всередині виявив дивний сюрприз - шматочок канатної мотузки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Попкорн, фото: Telegram
Попкорн, фото: Telegram

"У попкорні BIG BOB від ТМ #Snack_Production попався якийсь канат. #Одеса", - пишуть автори публікації.

Дійсно - і поїв солодощів, і відразу ж почистив зуби. На свіжих фотографіях можна помітити, що покупцям вдалося сфотографувати "начинку", а також відправити дані фотографії в групу для скарги, а не безпосередньо в магазин. Такими чином більше українців зможуть побачити, що відбувається в магазинах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що українці поскаржилися на популярний супермаркет, який акційний товар продав за повною вартістю. Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список". Так, стало відомо, що в Києві в супермаркеті МегаМаркет, який розташований на вулиці Антоновича, 50, акційний товар продали за повну вартість.

Раніше повідомляли, українець купив "торішній" сир в супермаркеті - сморід на весь будинок: зате з цвіллю.

Як повідомляв Знай.uа, ані грошей, ані квартири: українка викрила схему забудовників, залишили без житла сотні людей.

Знай.uа писав, сир "ожив" в холодильнику українця через 2 дні після покупки: "10 разів перепакований".