Олександра Зарицька здивувала шанувальників своїм пристрасним танцем. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Як відомо, фронтмен гурту KAZKA Олександра Зарицька виступає разом з відомим хореографом Юрієм Мєшковим. Пара демонструє небувалі успіхи.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У новому ефірі" Танці з зірками " Зарицька і Мєшков показала спокусливу румбу і шокувала всіх глядачів і суддів. Відео група kazка опублікувала на Instagram-сторінці.

Ефір-випробування в багатьох сенсах. Дякую всім за підтримку ❤️🔥 Без неї ми б не впоралися!
, - повідомляється там.