Відома українська співачка та багатодітна матуся Анастасія Приходько зізналася, що найбільше її дратує у чоловіку.

Анастасія Приходько останнім часом досить активно розвиває свій блог в Instagram, тому вона часто ділиться з численними шанувальниками новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя. Цього разу вона видала, що найбільше її дратує у коханому.
За словами Анастасії Приходько її найбільше не подобається, коли чоловік лежить на дивані й нічого не робить.

Скріншот stories Анастасії Приходько
Скріншот stories Анастасії Приходько

"Нічого так не дратує, як чоловік, який лежить на дивані. Ось правда. От він лежить, просто лежить, нічого не робить. Так, дивиться там щось у телефоні або щось ще. Зрозуміло, всім скучно, але мене так це дратує. Я сиджу вся напружено, щоб малому було нормально, або щоб дітей якось зайняти, а йому норм, і воно мене так бісить", - зізналася Анастасія Приходько.

Зірка вирішила запитати у своїх шанувальниць, чи виникають у них подібні ситуації та чи дратує це їх. Варто зазначити, що 83% підписниць Приходько зізналися, що їх так само це дратує.

Скріншот stories Анастасії Приходько
Скріншот stories Анастасії Приходько

Як повідомляв портал Знай, Анастасія Приходько відшмагала по дупі TikTok-блогера Олега Машуковського: за всі конфлікти. Анастасія Приходько знялася в новому кліпі з Наталією Могилевською та Олею Цибульською

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще