Євген Клопотенко похвалився своїм лососем, що оцінила "Холостячка" Злата Огнєвіч. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

28 вересня чоловік опублікував фотографію та відео у своїй соціальній мережі. На знімку він йде поруч з річкою і тримає в руках величезного лосося. На відео він показав процес оброблення смачної риби.

Можете вітати, у мене лосось. Тепер посплю і додому.P.S. Коли я бачу фото іншої людинки з прекрасною рибою, то завжди думаю «ах ти ж, ...» Тому почуття деяких з вас можу зрозуміти і розділити. Цьом.
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під фотографією даного поста багато цікавих коментарів. Також там висловилася учасниця шоу "Холостячка" і українська співачка Злата Огнєвіч.

Ох, це не просто риба мрії 🔥 це мрія 👻 🤤
, - повідомила вона.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину