Анатолій Анатоліч опублікував фотографію зі своїми друзями. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм» всі Люди і "Ранок з Україною" на телеканалі Україна Анатолій Анатоліч" активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч осіб, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

28 вересня чоловік опублікував веселу фотографію в компанії чотирьох чоловіків: Андрієм Беднякомвим, Владом Ямою, Андрієм Лузаном і Валентином Михайленком.

Хто найкрасивіший?
, - задався питанням Анатоліч.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери засипали знімок безліччю позитивних коментарів. Більшість з них відзначило, що прекрасні всі.

Це фотошоп, занадто багато цікавих людей"; " все красунчики😊"; " Цікаво, якщо порахувати суму гонорарів, то скільки грошей зараз на цьому фото?) "; "Маріупольський, наш!
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину