Катя Осадча похвалилася тим, що зробив для неї Юрій Горбунов. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1".

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка народила від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram. На її соціальну мережу підписано 1,7 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен її пост.

28 вересня вона опублікувала пост у сторіз соціальної мережі Instagram зі своїм чоловіком. Жінка обіймається з Юрієм Горбуновим і посміхається в камеру. Дівчина радісна і без макіяжу, а також тримає в руках букет квітів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З квітами прийшов
, - підписала вона дане зображення.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину

.