Серіал "Моя улюблена Страшко", що стартував на телеканалі "1+1" з 30 серпня, набирає популярності у глядачів. Цього разу фанатам телеісторії запропонували обрати, хто з героїв-чоловіків подобається їм найбільше. Проект поділився новою публікацією в соцмережі Instagram.

«Хто із героїв серіалу «Моя улюблена Страшко» тобі подобається більше?

1 - Андрій

2 – Микола

3 – Мирослав

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

4 – Максим

Пиши в коментарях та не пропусти нові серії вже сьогодні о 20:45 на 1+1», - запропонували автори допису.

В коментарях глядачі почали голосувати за улюблених акторів.

«Ну, тут без варіантів. Звісно ж, Максим», «Максим...ну ооочень вже милашний... ця міміка, це щось...», «3 - Мирослав, це просто витвір мистецтва - майстер своєї справи -Актор з великої літери!», «Та всі абсолютно подобаються. У кожного свій характер», - зазначають підписники сторінки.

Скрін, відео YouTube "Моя улюблена Страшко"
Скрін, відео YouTube "Моя улюблена Страшко"

Іншим серіал не сподобався – комусь через акторську гру, а комусь – через сюжет, який вже встиг приїстися за попередні роки.

«Серіал не зайшов, таке собі», «Цікаво, який рейтинг у цього серіалу. Подивилася кілька серій і все, актори якісь нудні. Після серіалу 2006 року вже не цікаво дивитися. А ось актори, які грають дідуся і бабусю мені сподобалися, і яка гарна українська мова у них», «Згодна, жодного цікавого персонажа», «Пропоную перезняти Моя прекрасна няня. Нічого нового для плюсів, ну, хоч бабки відмиють. Не дякуйте», «Як в цьому убозтві хтось чи щось може подобатися?!», - обурюються глядачі.

Нагадаємо, як виглядає зірка "моя улюблена Страшко" Поплавська без окулярів і брекетів: "Хотілося б зіграти наркоманку". На Youtube є відео з Іриною Поплавською без гриму.

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповіла, на що пішла заради ролі: "Найкомфортніший момент". Українська Катя Пушкарьова зізналася, як їй змінювали зовнішність.

Також " Знай.ua " писав, що "Моя улюблена Страшко" вийшов на екрани і здивував глядачів: нічого спільного з" Не родись красивою " і Катею Пушкарьовою. Як виглядають знайомі герої в "Моя улюблена Страшко"