Як відомо, у всіх в сучасному світі повинна бути заначка. Гроші, які ви спокійно можете витратити, коли буде така необхідність. Як виявилося, навіть зірки відкладають гроші, і ексклюзивно розповіли, де лежать їхні гроші.

Про це знаменитості розповіли в новому сюжеті програми "Зірковий шлях", що регулярно виходить на телеканалі Україна.

Ось, наприклад, Аліна Гросу зізналася, що вона дійсно відкладає собі гроші на щасливе майбутнє, однак, де вона їх ховає вирішила не говорити, так як не хоче спокушати злодіїв.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк також вкладає гроші в майбутнє, і обрав для цього гітари. Всі зекономлені гроші йдуть на цей музичний інструмент, і вже зібралося їх більше 30 штук.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska

"Коли я побачила його колекцію гітар, я була в шоці, тому що це досить дорогі інструменти, колекційні. Я уявляю, скільки вони коштують. До речі, я про це не знала" - розповідає Ольга Сумська.

А ось Тоня Матвієнко по-старому, вважає за краще ховати гроші в речах, і пандемія її навчила, що такі заначки сильно допомагають у важкі часи. Коли була пандемія, концерти призупинилися, на знайдені в речах гроші вона зняла собі кліп.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

"Я можу покласти і забути. А потім знаходжу - таке щастя", - ділиться співачка.

Павло Зібров підтримав її в цьому питанні, зазначивши, що це має бути у кожного.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

"Безумовно, безумовно. Тому що, якщо подивитися, чорних днів, як ми подивилися, дуже багато останнім часом по всьому світу" - говорить він.

А ось Олег Винник не підтримує ідею грошей для чорного дня, а рекомендує відкладати на щось хороше-весілля, свято, і так далі. Потрібно жити, і насолоджуватися тим, що у вас є.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син

Також Знай.ua писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули

Як повідомляв Знай.ua, напівголий Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко свої гарячі перчики