Відома російська виконавиця Instasamka, яка прославилася завдяки скандальним витівкам і неоднозначним пісням, розповіла про інцидент в готелі.

Нові stories вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщає шанувальників про все, що відбувається з нею в житті. Також, там же вона і просуває всю свою творчість.

Цього разу вона вирушила на концерт в місто Новосибірськ, де заселилася в п'ятизірковий готель популярної мережі Marriott. Спочатку все було добре, але, раптом, до неї в номер почали стукати шанувальники, яких чомусь пропустила охорона на вході. Це сильно її засмутило, і вона висловилася з цього приводу у себе в Telegram-канал.

"Готелі, які ось так пускають людей з вулиці, які тут не живуть - я ваш рот їб*ла. Це повна ху*ня. Це дуже страшно. Були б ви на моєму місці, ви б мене зрозуміли" - каже вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі вона опублікувала фотографію чайника, який був виявлений в номері. Він повністю в іржі, подряпаний. При тому, що це п'ятизірковий готель.

На цьому пригоди не закінчилися. На ресепшені вона побачила людей, які догоджають один одного на публіці. При тому, що поруч можуть проходити інші люди.

Instasamka, фото: Instagram
Instasamka, фото: Instagram

"Ви знаєте, мені здається цих людей не перемогти. Я так кричу з них. Секс і віскі, кокс карибський. Єб*ть у них там туса. Це відбувається в Marriott, розумієте. У найкращому готелі міста" - розповідає Дарина, паралельно висмарківаясь на камеру.

При цьому, незважаючи на всі ці дії їх ніхто не виганяє. Жінка, як зазначила артистка, була дуже п'яна, і нічого не розуміє.

Раніше повідомляли, одіозна блогерка Інстасамка ніяк не перестане бути "шл**ою"

Як повідомляв Знай.uа, слідом за кумиром: двійник скандальної Шуригіної облондинилась, схожість приголомшила публіку.

Знай.ua писав, блогерка-реперша пообіцяла втілити свої погрози в життя