У своєму новому пості в соцмережі Instagram популярна українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь, похвалилася майстер-класом з водіння автомобіля від своєї собачки.

Телеведуча, яка любить пожартувати, пустила улюблену собачку за кермо свого авто.

"Сара: ну хто так водить??? Ща я тебе буду вчити рулити!!! І запам'ятай, всякі штуки на кермі - це щоб гризти і облизувати. Я: прийнято, облизуємо правий поворот", - з властивим їй особливим почуттям гумору написала вона під знімком.

Олена сидить на водійському місці, а собака «дає їй вказівки».

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"І документики треба не забути", - пишуть коментатори.

"Облизнути?", - запитала у відповідь Лебідь.

"Я дивлюся ваші серії по сто разів», «На роботу - тільки разом», "Ви і Сара - кльова пара", - жартують читачі сторінки.

"Крістіна! Ви супер! Коли буде 7 сезон?",- цікавляться глядачі.

"Та блін, ну чим ви дивитеся? у попередньому пості Крістіна відповіла на це питання. Не набридло питати? Очі тоді відкривайте. Новий сезон навесні 2022. Гарного дня!", - відповідають їм в коментарях.

Нагадаємо, телеведуча Олена-Крістіна Лебідь "пригрозила" зброєю в День Знань: "прорвалися через натовп орків". Олена-Христина Лебідь привітала з 1 вересня.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь показала, як балдіє з Павлом Розенком: "це чути щоранку". Телеведуча показала, як розслабляється на відпочинку.

Також " Знай.ua " писав, Олена-Крістіна Лебідь зловила на пляжі нахаба з довгим і товстим: "серед білого дня...". Олена-Христина Лебідь показала, що діється на пляжі.