Відома українська акторка Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком мило привітала всіх з Міжнародним днем серця.
Ольга Сумська має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 700 тисяч осіб. Цього разу вона разом з коханим чоловіком привітала всіх українців з Міжнародним днем серця.
Аби підняти настрій своїм шанувальникам пара заспівала пісню. Сумська та Борисюк переробили пісню Михайла Поплавського "Юний орел".

Скріншот публікації Ольги Сумської
Скріншот публікації Ольги Сумської

"Друзі сьогодні ми всіх вітаємо з днем сердець. Ти іди до сердець, іди до сердець. І казав мені батько не підеш то буде егей", - так зіркове подружжя привітало українців.

Шанувальники Сумської одразу прийнялися залишати у коментарях десятки компліментів для зіркової пари.

"Дуже класні обожнюю Вас! Будьте щасливі❤️❤️❤️", "Ви дуже красива пара😍", "Молодці! 👏🙌❤️❤️❤️❤️", "Обожнюю, вас!", "Солодка парочка! 🔥🙌", "Обожнюю Вас )) Ві Такі класнючі🔥😍🙌", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що Ольга Сумська засвітила свою "кудлатку": "Я розумію, що тобі хочеться...". Українська актриса здивувала шанувальників своїми вміннями.

Раніше Знай писав, що гарячий мачо затягнув Ольгу Сумську до лісу: султан шукає Роксолану. Чоловік відзначив граціозною і жіночність популярної української актриси.

Також Знай повідомляв, що Ольга Сумська показала чоловіка, який їй зраджує: "Спасибі". Жінка здивувала шанувальників несподіваною фотографією.