Відома іспанська акторка, модель і зірка серіалу "Паперовий будинок" Урсула Корберо, яка зіграла Сілене Олівейра "Токіо", показала, що завжди лежить у її сумочці.

Акторка зізналася, що її сумка важить чимало, адже вона зазвичай не може обходитися малою кількістю речей. Зізнається, що не всі речі, які лежать у її сумочці, насправді потрібні.

Наприклад тамагочі, який не працює, Урсулі Корберо подарував фотограф після однієї з фотосесій і відтоді вона його носить з собою як талісман.

Звісно, у сумці акторки знайшлися ключі від її дому, проте з цікавим брелоком у вигляді скелету, який вона придбала багато років тому. Там також знайшовся набір для чищення зубів та зубна нитка, а також чорні окуляри.

Урсула Корберо, кадр з відео
Урсула Корберо, кадр з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Урсула Корберо також носить з собою маленьку баночку з ароматними травами, яку вона колись купила в Таїланді. Каже, що трави допомагають їй від мігрені, адже вона не дуже любить приймати різні медикаменти.

Проте, у сумці акторки про всяк випадок знайшовся й парацетамол. А також навушники, щоб слухати музику і навіть запальничка, якою акторка, з її ж слів, рідко користується.

Записувати свої плани акторка любить ручкою у звичайному щоденнику, тому він теж завжди з нею. Зі своєї сумочки Урсула Корберо також вийняла віяло, паспорт, кредитку, смартфон, фігурку слоника на удачу, і навіть упаковку хамону.

Нагадаємо, спокуслива Надія Мейхер зізналася у любовному захопленні: "Завжди наречена". Надія Мейхер заговорила про любов

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як у часи ВіаГри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також "Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варта у свої 39: "Для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу