Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катя Осадча показала, як після народження третього сина їй вдається поєднувати роботу та родину.
Катя Осадча має чимало шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими світлинами, корисними порадами, або ж цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.

Катя Осадча, instagram.com/tviyden_official
Катя Осадча, instagram.com/tviyden_official

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Катерина Осадча вирішила показати, як зараз у неї проходять підготовки до зйомок після народження третьої дитини. Телеведуча продовжує годувати свого маленького сина грудьми, тому йому доводиться їздити на роботу разом з мамою.
Катя Осадча показала, як її фарбують та роблять зачіску для зйомок програми "Світське життя", а вона у той час годує грудьми свого маленького сина.

Скріншот stories Каті Осадчої
Скріншот stories Каті Осадчої

"У когось приготування на зйомки, а у когось вечеря", - так Катя Осадча підписала опубліковану світлину.

Варто нагадати, що 19 серпня Катя Осадча стала мамою утретє. Вона народила хлопчика. У шлюбі знаменитості з українським ведучим Юрієм Горбуновим – це друга дитина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще