Українські заробітчани вийшли на протест у Польщі через вбивство Дмитра Никифоренка.

Вбивство українця у Вроцлаві отримало продовження, повідомляє портал телеканал 24. Зокрема, була проведена експертиза, яка не знайшла в його крові.

Українці вийшли на вулиці польського горда, щоб вимагати від правоохоронців справедливого розслідування.

Зазначимо, що українці продовжують їхати до Польщі за кращим життям, піддаючи себе ризиками для здоров'я. Більшість з них визнають, що можуть претендувати тільки на роботу, за яку не беруться місцеві громадяни. На професійну реалізацію за кордоном не варто і сподіватися.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дмитро Никифоренко загинув в результаті побиття і тортур 30 Липня. Польська поліція приховувала обставини загибелі. Після того як правоохоронці оприлюднили інформацію про справжні причини смерті, це викликало масштабне обурення.

Відомо, що хлопця привезли у витверезник Польщі, через те, що він нібито був п'яний і поводився неадекватно, і там він загинув від побиттів.

МЗС України та польські правоохоронні органи співпрацюють у розслідуванні інциденту. Одна з версій-перевищення своїх повноважень поліцейськими у Вроцлаві.

Нагадаємо, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини. В Україні і так соняшникова олія продається дорожче, ніж у багатьох країнах Європи і це не межа.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму