Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка після недавнього народження дитини активно почала повертатися у світ шоу-бізнесу, розповіла про свій головний стимул. Заради чого вона може змінитися.

Вже в суботу, 2 жовтня, о 21:00 на телеканалі "Україна" вийде новий випуск суперпопулярного талант-шоу "Співають всі!". На зйомках проекту зірковий експерт, співачка Анастасія Приходько відверто розповіла, хто допомагає їй на майданчику з маленьким сином і як її змінило материнство.

Кожен раз на зйомках вона з'являлася не одна. Все літо, кожен день з нею був її маленький, новонароджений син Лука і чоловік Олександр. Сама Настя зізналася, що дуже непросто поєднувати зйомки і материнство.

"Я взагалі не сплю! Сама не знаю, звідки у мене беруться сили. Напевно, Бог керує цим, і я дуже вдячна йому. Чесно зізнаюся, приїжджаючи додому, мені хочеться плакати через втому. Але потрібно купувати малюка і вкласти спати, адже він теж втомлюється і нервує. Ось і виходить, що лягаю Я близько години ночі, потім встаю на нічне годування і в 7 ранку. І так кожен день. Більш того, у мене є інший проект, робота на студії. Я не знаю, чи на довго ще мене так вистачить, але, якщо Бог дав дитину, дасть і сил" - розповіла Анастасія Приходько.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

До слова, це вже третя дитина для жінки. Вона виховує 11-річну Нану, і шестирічного Гордія. При цьому, як зазначила сама співачка, після материнства вона ніяк не змінилася. Всі сили зараз йдуть на те, щоб підняти дітей, але характер той же. Спокійніше і ніжніше вона також не стала.

Коли мова заходить про сім'ю, то на її очах з'являється посмішка, і вона сяє від щастя.

"Сім'я для мене - все! Зараз я дивлюся на свого чоловіка, який постійно знаходиться тут в павільйоні, витрачає час на те, щоб допомогти мені і посидіти з сином, поки я знімаюся. У цей час він міг би бути на роботі, але все забирає сюди і поєднує догляд за малюком зі своїми справами" - підсумувала Анастасія Приходько.

Нагадавши, Анастасія Приходько зізналася, що з нею діється без дитини на руках

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Приходько втратила близьку людину

Також Знай.ua писав, Анастасія Приходько показала ніжності з іншим чоловіком