Багато хто з українських зірок не любить святкувати свій День народження, тому у цей день вони воліють утриматися від гучних вечірок та навіть можуть не підходити до телефона аби прийняти привітання.
У програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україні розповіли, хто з улюбленців мільйонів не любить свій День народження.
Нещодавно Олег Винник зізнався, що переживає кожне своє День народження з важким серцем. Напередодні свята він впадає у відчай, адже знає що прихильники та близькі робитимуть все аби вразити його та привітати з Днем народження.

Олег Винник і Володимир Дантес, кадр з відео
Олег Винник і Володимир Дантес, кадр з відео

"Не треба готуватися до цього, як до якоїсь події. Дуже забагато поваги цієї й оце мені боляче", - розповів Олег Винник.

Відома співачка Настя Каменських також зізналася, що завжди депресує напередодні свого Дня народження. Напередодні цього дня у неї завжди відбувається переоцінка цінностей та своїх життєвих здобутків.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Мені здається всі депресують. Знаєш як говорять, в ангела хранителя відпочинок до дня народження кілька днів та після. Це означає, що ти дуже вразливий, я дивлюся по всім своїх друзям рідним, що в кожної людини перед Днем народження є момент депресії", - зізналася Настя Каменських.

Ведучий "Зіркового шляху" Даніель Салем хоча й, на перший погляд, складає враження завжди позитивної людини, зізнається, що напередодні Дня народження до нього приходить депресія.

"Я живу у депресії, я ходяча депресія. Не люблю свій День народження, не люблю старіти. Правда, я боюся старості", - зізнався телеведучий.

Нагадаємо, Настя Каменських у відвертому купальнику показала, за що її полюбив Потап: "50 розмір?". Співачка похвалилася спокусливими формами

Раніше Знай писав,"загублений" Володимир Остапчук і 20 таємничих гостей: чого очікувати в новому сезоні шоу "Маска". Глядачам розповіли майже все про новий сезоні шоу "Маска"

Також Знай писав, Оля Полякова сяде у суддівське крісло на "Танці з зірками" поряд з Владом Ямою: "Замість Кухар?". Оля Полякова стане суддею на "Танці з зірками"