Хелена Бонем Картер приєднається до Міллі Боббі Браун і Генрі Кавілла в новій загадці "Енола Холмс" від Legendary і Netflix.

Бонем Картер грає Юдорію Холмс, маму знаменитого сищика, у фільмі, заснованому на улюблених книгах Ненсі Спрінгер. У фільмах розповідається історія Еноли (Браун), бунтівної сестри-підлітка Шерлока Холмса (Кавілл), яка сама по собі є обдарованим супер-сищиком і перехитрила своїх знаменитих братів і сестер.

фото Getty Images
Хелена Бонем Картер // фото Getty Images

Завершують ансамбль разом з Браун, Кевіллом і Бонем Картер Девід Тьюліс, Сьюзан Вокома, Аділ Ахтар, Шерон Дункан-Брюстер, Ханна Додд, Еббі Херн, Габріель Тірні і Серрана Су-Лінг Блісс. Під час суботнього заходу для фанатів Tudum Netflix оголосив, що Луї Партрідж знову виконає свою роль Тьюксбері.

Випущений в 2020 році фільм "Енола Холмс" став величезним хітом для Netflix: стрімінговий сервіс повідомив, що приблизно 76 мільйонів сімей подивилися фільм протягом перших 28 днів після його виходу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

фото Getty Images
Міллі Боббі Браун / / Фото Getty Images

Основні події почнуться в Лондоні. Картина створена Legendary в партнерстві з Netflix після того, як Netflix придбала Всесвітні права, за винятком Китаю, на перший фільм Legendary в минулому році.

Продюсерами "Еноли Холмс 2" є Мері Перент, Алекс Гарсія і Алі Мендес.