Учасники однієї з найпопулярніших в Україні груп "Антитіла" частенько радують шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за їх життям стежать понад 85 тисяч осіб.

Роблять вони це з такою ж успішністю, як і виконують українські хіти власного походження. Фронтмен - Тарас Тополя - з'явився на спільному знімку з іншими учасниками колективу. Видно, що до них приєднався новенький, молоденький і красивий учасник.

Антитіла, фото: Instagram
Антитіла, фото: Instagram

"Hello, Volyn’! Знайомтеся, наш новий друг😉 🐶 довгоочікуване продовження туру Антитіл! Сьогодні ввечері зустрічаємося в Ковелі", - заявляють хлопці.

Вони знаходяться біля головного і найбільшого флагштока у Волинській області. Собачка дивиться кудись убік і я її мордочці зовсім не видно посмішки. А ось виконавці радіють і показують пальці вгору.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація гурту "Антитіла", скріншот: Instagram
Публікація гурту "Антитіла", скріншот: Instagram

"А чому скасували концерт у місті Ромни, ми його пів року чекали?", "Класссс, наші привітання❤️", "😍❤️", "😍😍😍", - пишуть нечисленні користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Тополі зворушливо зізнався в коханні Alyosha: "Наша 11 осінь разом"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі з "Антитіла" Alyosha знову одягла білу сукню: "Бігти назустріч коханому"

Знай.ua писав, Тарас Тополі та "Антитіла" зачарували розповіддю про Україну: "Твої ровесники"