Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч чоловік.

На офіційній сторінці 1+1 в Instagram показали декілька шикарних образів телеведучої, в яких вона з'являється на екранах глядачів. Всі наряди дівчини дуже жіночні, підібрані зі смаком і за всіма її параметрами.

Перший - сукня гірчичного кольору нижче коліна, яка вдало підкреслює її пишні форми. На другому знімку Соломія позує в костюмі лілового кольору з поясом. На третьому - в білій блузі на запах і в яскраво-червоних штанях із завищеною талією. Публікація зібрала сотні позитивних реакцій і коментарів, а шанувальники телеведучої активно проголосували за кращий варіант.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що розлучена Соломія Вітвіцька пішла в рознос після "дівич-вечора" в Лас-Вегасі під пісню Wellboy "Гуси"

Як повідомляв Знай.uа, розлучена Соломія Вітвіцька "прогоріла" в Лас-Вегасі: "Значить пощастить в любові"

Також портал Знай.uа писав, що Соломія Вітвіцька перетворилася на маленьку дівчинку в Disneyland: "Свято дитинства"