Телемандрівник Дмитро Комаров з програми "Світ на виворіт" готовий дивувати фанатів у новому випуску про Пакистан. Він зізнався, що любить коли в поїздках його дивує те чи інше місто і він каже "вау". Саме такими і видалися зйомки в Пакистані.
Одним з місць, яке Дмитро Комаров відвідав у Гадані стало кладовище кораблів. Тут гігантські судна вручну розрізають на дрібні шматки буквально за 2 місяці. Мандрівник зазначив, що це по істині чоловіча робота, адже вона дуже складна і небезпечна.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"Сюжет, після якого багато хто полюбить свою роботу, навіть якщо раніше ненавиділи. Я вражений і раджу вам на це подивитися. До того ж, в цьому місці не просто роблять гроші, розрізаючи кораблі і продаючи метал. Тут рятують Планету від забруднення, а морським узбережжям не дають перетворитися на кладовища старих кораблів, які іржавіють на мілині, з яких сочиться паливо і шкідливі речовини. Без роботи цих хлопців, які ризикують своїми життями кожен день, все було б інакше", - розповів він.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Також у цьому випуску про Пакистан він реалізує ще одну мрію мандрівника. Він відвідає в місті Кветта підземні лабіринти, де зберігаються мільйони копій Корану. У цьому місці створюється історія і можливо через кілька тисяч років вчені будуть проводити розкопки і будувати здогади - як і чому тут з'явився цей грандіозний комплекс печер і лабіринтів.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ексклюзив. Гадані. Кветта. Пакистан. У суботу о 18-30 на 1+1. Поспішаю розмістити анонс, тому що біжу знімати для вас новий фантастичний сюжет там, де немає інтернету. А поки ви будете дивитися - я буду без зв'язку. І в цьому є своя принадність. Коли телефон безперервно не пищить, а просто лежить в кишені, як фотоапарат і блокнот - можна сконцентруватися на реальному житті", — підсумував він.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Нагадавши, що Дмитра Комарова зі " Світу навиворіт "ледь не пограбували серед пустелі:"сталося миттєво".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.