Відома турецька акторка, яка отримала свою популярність завдяки ролі в серіалі "Величне століття", Мер'єм Узерлі з'явилася на обкладинці журналу, і розповіла про майбутні проекти з її участю.

Про це стало відомо завдяки її новій публікації на сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно ділиться новими кадрами. В основному це особисті ролики, або ж фотографії з фотосесій.

Цього разу пост незвичайний, так як актриса з'явилася на обкладинці популярного серіалу MAG. Там дівчина в незвичайному образі у вигляді сукні пісочного кольору з невеликими вирізами в зоні живота. При цьому, сам наряд досить закритий, без декольте і з довгими рукавами.

Окремої уваги варті аксесуари. Вона підібрала сережки у формі очей. При цьому, примітно, що вони такі ж сині, як і у самій Мер'єм Узерлі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У самому інтерв'ю було багато питань стосовно серіалу, який їй приніс таку популярність по всьому світу.

До цього вона проживала в Німеччині, але, раптом вирішила відправитися в Туреччину. У Німеччині вона грала в театрі, і брала участь в декількох проектах, але, це були невеликі ролики.

"Мене дуже радує, що людям подобається те, що я роблю. Думаю, це в будь-якому випадку порадувало б будь-якого артиста. Немає кращого дару. Для художника .. Для людини .. Насправді в моєму житті мало що змінилося, крім щастя, яке мені принесла ця ситуація. Крім того, можу сказати, що у мене збільшилася кількість відряджень в різні країни і зросла інтенсивність" - розповідає дівчина.

При цьому, вона зазначає, що якби з акторською кар'єрою не зрослося, то стала б відмінним психологом.

Зараз вона півроку проводить в Берліні, а півроку в Стамбулі. Вони з сім'єю постійно переїжджають, і їм подобається такий темп життя. Пандемія в цьому плані для них нічого не змінила.

А ось на карантині вона постійно сиділа вдома, так як цей період збігся з вагітністю. Вони були вдома і грали в різні ігри.

Нагадаємо, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі повернулася до ролі Хюррем, фанати застигли в очікуванні

Як повідомляв Знай.uа, відчайдушний вчинок Хюррем вразив султана Сулеймана до глибин душі, любов була занадто сильною.

Також Знай.uа писав, що Турецька Роксолана, як Хюррем захопила султана Сулеймана і його рідню в полон.