Всесвітньовідома голлівудська актриса Шерон Стоун поділилася з численними фанатами спокусливим фото у білизні.

63-річна акторка має чимало шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.8 мільйона осіб.
Цього разу зірка "Основного інстинкту" поділилася спокусливим фото, на якому вона позує сидячи на ліжку та загадково дивлячись в сторону.

Фото зі сторінки Шерон Стоун
Фото зі сторінки Шерон Стоун

Шерон Стоун у свої 63 роки з гордістю демонструє свою розкішну фігуру та продовжує вабити чоловіків. Зірка одягла чорний бюстгальтер, який привідкрив спокусливе декольте Стоун. Також акторка одягла чорні обтислі лосини та доповнила все це стильним взуттям на високих підборах.
Варто зазначити, що Шерон Стоун - американська акторка кіно та озвучення, продюсерка, модель. Вона є володаркою нагород "Золотий глобус" та "Еммі". Здобула міжнародну славу роботою в голлівудському блокбастері "Основний інстинкт". За гру у фільму "Казино" номінувалася на "Оскар".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще