Відомий український артист Олег Винник порадував шанувальників черговим роликом з гастролей. Як слухачі чекають біля арени свого кумира.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує нові особисті кадри, або ж ось такі невеликі ролики з концертів.

Цього разу кумир мільйонів жінок зняв невеликий бекстейдж зі своїх гастролей. Разом зі своєю командою він вирушив до Житомира, і це місто, за словами Олега Винника, дуже особливе для нього.

"Житомир. Саме з вас починався мій перший тур, і досі це місто викликає особливі почуття ❤️ радий повертатися до вас знову і знову став ставте+, якщо побачили себе у відеоролику 😉 P. S. На черзі Львів, 2 жовтня" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На самому відео показано, як вони з командою у великому автобусі відправляються на концерт. По дорозі чоловік фотографується з кожною прихильницею, і нікому не відмовляє. Всередині автобуса їм також досить весело, адже з музикантами вони співають пісні його колег.

Поки йде саундчек, перед будівлею вже почали збиратися шанувальники, які дали свій коментар стосовно того, чому вони вирішили прийти на концерт саме Олега Винника. Деякі з них навіть приїхали з іншої країни, Тільки б насолодитися концертом.

Були й маленькі діти. На кадрах можна побачити дівчинку з великим букетом квітів, які вона планує подарувати йому.

"Дядько Олег, я прийшла до тебе з букетом" - мило каже вона на камеру. Люди приходять не тільки з квітами туди, але і з різними іншими подарунками. Одна жінка спекла печиво, і замовила спеціальне кільце. В кінці ролика можна побачити, що подарунок артист отримав, і пообіцяв тепер носити його завжди.

Нагадаємо, повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності

Як повідомляв Знай.ua, Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх "вовчиць"

Знай.uа, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління