Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, наіболее відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію цікавими публікаціями з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників.

Цього разу артситка поділилася з шанувальниками всіма своїми масштабними досягненнями і видала, як вона цього домоглася. За словами Регіни, найважливіше - це просто вірити, бажати і побачити ті самі можливості, за допомогою яких можна прийти до своїх цілей і мрій. Знаменитість не забула згадати і про те, що у неї не все було відразу, адже народилася вона не у великому Місті, а в селищі Котовського біля Одеси.

"І цей пост не про хвастощі, а про мотивацію, можливості і бажання їх побачити!" - зазначила Регіна.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко проміняла Влада Топалова на Філіпа Кіркорова: "Пішла з дому після терапії"

Нагадаємо, 15 улюблених професій ведучої "Орла і Решки" Регіни Тодоренко: від аніматора на ранках до співачки

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко зізналася, чому у неї різко зменшилася груди: "Прикрила лавочку"

Також портал Знай.uа писав, що Влад Топалов поніжився з красунею в бікіні, поки Регіна Тодоренко далеко: "Багато разів"