Українець стверджує, що двічі втрачав кошти при поповненні пакету від мобільного оператора Vodafone, які списувалися на невідомі йому послуги.

Про це стало відомо завдяки публікації у фейсбук-спільноті "Чорний список Одеса.

"Хотів би поділитися історією з підключенням пакету послуг компанії Vodafone. Користуюся послугами компанії дуже давно. Підключав ще номер МТС. Природно номер у мене давно і знають його багато. При тому прив'язав до нього соц. мережі і всякі месенджери. Але так склалося що більше користуюся послугами іншого мобільного оператора, на ньому і домашній Інтернет і телебачення.", - йдеться у повідомленні.

Як розповів автор скарги, він поповнював мінімальний пакет Vodafone на суму 85 грн, так щоб номер не втрачати й щоб він виручав його, коли на основному операторі закінчуються безплатні хвилини.

Vodafone, фото: Знай.uа
Vodafone, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Але одного разу після поповнення пакету чоловік помітив, що на рахунку не вистачає грошей. Він звернув увагу, що 15 гривень було списано на невідомий йому музичний контент.

Оператор, до якого звернувся клієнт Vodafone нічим йому допомогти не зміг. То ж чоловік знову поповнив рахунок і спробував підключити пакет, але марно. Довелося знову звертатися по допомогу до оператора.

"Відповідь просто вбила. - Ви вночі заходили в Інтернет, без пакету і з Вас списалася сума. - Вночі я спав, і вдома у мене wi-fi. Щойно мені вистачало коштів. 5 хв тому. Якось я не дуже розумію навіщо так робити, начебто і не монополія типу наших комунальників. Не хочеться мені більше зберігати номер цього оператора. Але апогеєм історії стала смска від Vodafone ближче до обіду. Мене відключили від послуги музичного контенту. Емоції ніби Green Card виграв)))) Всім гарного настрою!!!", - написав він.

Скріншот: facebook.com/black.list.odessa
Скріншот: facebook.com/black.list.odessa

Нагадаємо, у дітей відмовляють нирки: експерти залізли у водогін українців і обімліли. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям впарили "мертвий" чорнослив - МастерШеф повіситься: "Просто задихнувся". Чорнослив у супермаркеті покрився грибком

Також "Знай.ua" писав, місія вижити на нікчемні 2000: поневіряння українських пенсіонерів показали убивчим кадром. Як доводиться виживати українським пенсіонерам