Актор і автор Студії "Квартал 95" Олександр Пікалов зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10 тисяч чоловік.

У його житті, крім гумору, є дуже важливе хобі — любов до мотоциклів і субкультури байкерів. Але все ж Олександр більше часу проводить саме на сцені. І зовсім недавно стало відомо, що Пікалов став одним з тренерів в новому сезоні "Ліга Сміху".

Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів
Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів

Тепер він сидітиме в кріслі біля Володимира Дантеса, Олесі Жураковської, Сергія Бабкіна, Маші Єфросиніної і Стаса Боклана.

"Ліга Сміху. Другий ефір. Колеги по роботі. Сьогодні о 20: 20 на 1+1", - пише Олександр Пікалов у публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів
Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів

Користувачів в коментарях практично немає через невелику популярність актора в соціальних мережах. "🔥", "❤️🙌", "🤘", - пишуть українці під постом.

Ще тиждень тому Пікалова презентували в якості тренера біля Маші Єфросиніної. Однак чи зуміє він перемогти в новому сезоні - дізнаємося лише з часом.

Нагадаємо, Олександр Пікалов з "Квартал 95" розповів про "втечу" після народження сина: "Сів в автобус і поїхав"

Як повідомляв "Знай.ua", Квартал 95 насмішив "правдою" про школи на карантині: фізрук, трудовик і те, чого не розкажеш дітям

Знай.ua писав, друг Зеленського Олександр Пікалов забув "лисого" і "Квартал 95" заради мультиків: "Начебто нічо"