Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка, блогерка Катя Репяхова розповіла, чому кілька місяців не показувала обличчя свого сина.

Катя Репяхова в останні час досить активно розвиває свій блог в Instagram, тому вона досить часто ділиться новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого життя і материнства.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової

Нещодавно Катя Репяхова в своєму Instagram розповіла чому так довго приховувала свого сина Мишка, який народився ще в червні. Дівчина зізналася, що не вірить ні в які забобони, тому вона керувалася тільки своїми відчуттями.

"Багато хто запитує чому саме зараз показали Мишка, а не відразу або після хрестин. Я керувалася виключно своїми внутрішніми відчуттями, без будь-яких приводів. Як тільки я зрозуміла, що Мишко зміцнів, закінчився наш четвертий триместр, ми його показали ❤️🧸 в пристріти та іншу нісенітницю не віримо))", — розповіла молода матуся.

При цьому Катя Репяхова пообіцяла своїм підписникам, що тепер будемо набагато частіше показувати спільного з Віктором Павліком сина.

Як повідомляв " Знай", фанатка Віктора Павліка влаштувала "Шикидим" з приладом біля рота: приберіть Репяхову від екрану

Раніше Знай писав, Віктор Павлік показав, як молода дружина заковтує сосиску: "Вкуснотища"