Під час зворушливого дзвінка по телефону, коли Ніколь зізналася татові в своїх почуттях, і сказала, що за все його прощає, він обізвав дівчину "глобусом" через її зайву вагу.

Інцидент стався під час шостого сезону реаліті "Пацанки". Ніколь прийшла на проект щоб змінити своє життя і налагодити відносини з татом.

Птаха пішов, коли Ніколі було всього три роки. Вона подзвонила йому і сказала наступне: "Пап, я хотіла тобі сказати, що прощаю тебе за те, що тебе не було зі мною поруч в дитинстві. І сама перепрошую за все. І я обіцяю, що схудну, чесне слово!". Птаха, до речі, ніколи не підтримував Ніколь, і вказував їй на її недоліки, зокрема, зайву вагу.

Нетактовна відповідь знаменитості вразила не тільки дівчину (вона розридалася прямо біля телефону), але і її співучениць в "Школі леді". Птаха у відповідь засміявся і відповів доньці: "я тебе і товстою люблю, не переживай. Ти чо, глобус, зберися". Всі зійшлися на думці, що це не було відповіддю люблячого батька. Говорити таке людині з делікатною душевною організацією через біполярний розлад, та ще й рідній доньці, яка і без того комплексує? Ну ні, це занадто. По соціальних мережах прокотилася хвиля засудження на адресу Птахи. Йому належить вибачитися перед Ніколь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишню дружину Гуфа Айзу Долматову збила машина на виході з пологового будинку, лікарі не давали шансів

Також "Знай.иа" повідомляв, репер Гуф зняв сина в новому кліпі, поки мама Айза червоніє від ганьби за голі фото

Як повідомляв портал «Знай.иа", нову дівчину Гуфа запідозрили у фінансових махінаціях: "Їхала з повними кишенями грошей"