Шеф-кухар Євген Клопотенко показав незвичайний рецепт з баклажанів. Королівського смаку можна домогтися, якщо приготувати їх з медом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідео рецепту з'явилося в Instagram знаменитості. Цей простий рецепт вимагає мінімум інгредієнтів - всього лише баклажани, рослинне масло, мед і борошно. Баклажани нарізати товстими слайсами, панірувати в борошні. На сковорідці розігріти масло до дуже високих, "шиплячих температур" і додати рідкий мед. Після цього обвалені в борошні баклажани обсмажити. Власне, ось і весь кулінарний секрет.
Клопотенко зазначив, що подавати таку закуску найкраще з м'ясом — і це буде "просто ідеально". Але з цим рецептом зрозуміло не все: в кінці відео Клопотенко порадив не використовувати для смаження соняшникову олію, так як воно "дасть зайвий смак". А ось на чому саме смажити, шеф-кухар не уточнив. Невже на оливковій олії? Коментатори запитували, але відповіді поки не дочекалися.
У підписі до відео Євген пожартував, що у нього є уявний друг — мовляв, саме до нього він звертався, поки знімав це відео. "Я знаю, ти обожнюєш баклажани", - сказав він таємничому третьому присутньому. Так, може і масло слід використовувати уявне? Але баклажани повинні бути реальними, інакше — ніяк.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, бургер і круасан - 2 в 1: перекус за 10 хвилин від Євгенія Клопотенко з МастерШеф
Також "Знай.иа" повідомляв, Вова Ярославський з "МастерШеф" навчив готувати "бабусині" вареники на пару: "Аж слина капає"
Як повідомляв портал «Знай.иа", Євген Клопотенко показав, як зробити ідеальні котлети з курячого філе: "додайте..."